Uw personeelsadministratie compleet verzorgd!

Heeft u al tijdelijke arbeidskrachten aan het werk of wilt u zelf de Werving & Selectie verzorgen, maar wilt u geen verplichtingen als werkgever? Dan kan FEM voor u optreden als werkgever en in die rol de complete personeelsadministratie voor u verzorgen.

Vele voordelen

Hieronder zetten we de voordelen van FEM payroll en loonadministratie voor u op een rijtje:

U loopt geen risico meer.
Onverwachte uitgaven bij ziekte, leegloop en WAO komen niet langer voor uw rekening. U weet daardoor vooraf exact waar u aan toe bent.

Tijdsbesparing.
Alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. U moet daarbij onder andere denken aan verloning van uw medewerkers, ziekmeldingen, betermeldingen en het aanmaken van contracten.

U blijft de baas.
Theoretisch gezien wordt u opdrachtgever in plaats van werkgever. In de praktijk blijft u voor uw werknemers de baas. Ondanks dat u van de administratieve lasten af bent, verandert de situatie op de werkvloer dus niet!

Flexibiliteit.
U kunt op ieder gewenst moment een einde maken aan de arbeidsovereenkomst met uw personeel.

Sociale- en belastingwetgeving.
FEM blijft op de hoogte van sociale- en belastingwetgevingen. Zowel u als u medewerkers kunnen op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur met al hun vragen omtrent sociale en belastingwetgeving bij FEM terecht.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de payroll-service van FEM? Neem vooral eens contact op met ons info@fembv.nl/ 070-345 41 41  of kijk voor meer informatie op www.fembv.nl.