Nieuwsbericht

Strand Nederland is een samenwerking aangegaan met Connexie. Connexie ondersteunt strandondernemers met alle mogelijke personeelsoplossingen. Of dit nu om payroll, uitzenden of loonadministratie gaat. Ze nemen de zorg voor uw medewerkers over waardoor u zich enkel hoeft te richten op de werkvloer en een succesvol seizoen.

Connexie is sinds 1998 professioneel werkgever van inmiddels 20.000 medewerkers, veelal werkzaam binnen de (strand)horeca. Ze nemen ondernemers alle administratieve en juridische kanten van het werkgeverschap over. Dat zorgt voor gemak en dus tijdwinst. Ook werkgeversrisico’s worden overgenomen zodat u zorgeloos het seizoen door kan. Connexie werkt met een volledig digitaal platform waardoor u meer inzicht verkrijgt en efficiënter gaat werken. Uw medewerkers worden in dienst genomen onder de bij u geldende arbeidsvoorwaarden én profiteren van extra voordelen waardoor u een interessantere werkgever wordt.

Strand Nederland heeft collectiviteitsafspraken gemaakt om de scherpst mogelijke tarieven voor haar leden te realiseren. Zo profiteert u van lage kosten, maar wel van een hoogwaardige dienstverlening.

Strand Nederland verzekert zich door de samenwerking met Connexie van de kennis en kunde van een professioneel werkgever die ondernemers kan helpen op het gebied van personeelszaken. Connexie zal via het platform van Strand Nederland leden periodiek informeren over belangrijke wets-, en cao-wijzigingen.

Personeelsadministratie en de wisselende wetgeving daaromheen leggen steeds meer beslag op u als ondernemer. Onze partner in personeelsdiensten, Connexie payroll & loonadministratie, heeft onderstaande informatie om u op de hoogte te stellen van de belangrijkste aspecten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact op met Connexie.

Seizoensbedrijven
In de horeca cao zijn een aantal categorieën medewerkers opgenomen: een invalkrachtnuluren, een seizoenskracht en een seizoenskracht klimaat en natuur. Afhankelijk van de categorie medewerker kunnen er specifieke gevolgen zijn voor het contract. Voor uitgebreide informatie over alle contractvormen verwijzen we u graag naar de volgende site:
Welke categorieën medewerkers zijn er? (khn.nl)
Zeker voor strandpaviljoens kan de contractvorm ‘seizoenskracht klimaat en natuur’ aantrekkelijk zijn. Dit is van toepassing als de als de functie seizoenskracht alleen door klimatologische en natuurlijke omstandigheden ten hoogte negen maanden kunnen worden uitgeoefend.
In dit geval zijn de gevolgen die de oproepovereenkomst met zich meebrengt niet van toepassing. Er geldt dus géén oproeptermijn van 24 uur, geen recht op loon bij wijziging van de oproep en er hoeft na 12 maanden geen urenaanbod te worden gedaan. Tevens geldt ook de uitzondering met betrekking tot de contractenreeks. Bij een onderbreking van meer dan drie maanden (in plaats van zes maanden), begint de contractenreeks voor een seizoenskracht opnieuw.

Connexie
Bij een samenwerking met Connexie besteedt u alle administratieve en juridische aspecten rondom werkgeverschap uit aan een professioneel werkgever. Connexie betekent ontzorgen. Zij voeren uw personeelszaken uit, waardoor u zich helemaal kunt richten op de werkvloer met een aanzienlijke tijdswinst tot gevolg. Zo is alles direct goed geregeld en weet u vooraf wat uw personeelskosten gaan zijn, zonder verrassingen achteraf.

Wilt u meer informatie, dan gerust contact op met Connexie.

T: 013-5836030
E: info@connexie.nl